communicatieadvies & copywriting

uw partner voor succesvol communiceren met uw klanten

Teksten corrigeren

Als u tevreden bent over de opbouw en de inhoud van uw tekst, kan deze toch nog fouten bevatten op het gebied van spelling, grammatica en stijl. De Nederlandse taal is niet de makkelijkste taal. Bovendien zijn de regels voor de Nederlandse spelling er de laatste jaren niet gemakkelijker op geworden.
Correct Communications zet bij het corrigeren van uw teksten de puntjes op de i.

Tekstredactie

Taalfouten kunnen makkelijk over het hoofd worden gezien. Een tekst die niet lekker loopt wordt met een frisse blik bekeken en omgevormd tot een prettig leesbaar geheel. Jarenlange ervaring met het redigeren van allerlei soorten teksten, uiteenlopend van teksten voor commerciële bedrijven tot boeken, zorgt ervoor dat uw tekst perfect wordt.
 
Ook als u in eigen beheer een boek gaat uitgeven, kunt u contact opnemen met Correct Communications.

Teksten schrijven

U wilt uw website voorzien van nieuwe frisse SEO vriendelijke teksten? Of u heeft een nieuwe website die nog voorzien moet worden van teksten? Onderzoek wijst uit dat het hebben van een goede en duidelijke website leidt tot wel 40% meer omzet. Neem dan contact op!

Ook voor interviews en het maken van persberichten kunt u bij Correct Communications terecht. Tevens het maken mailings, advertenties en brochures behoren tot de mogelijkheden.