communicatieadvies & copywriting

uw partner voor succesvol communiceren met uw klanten

Evenementen

Bij het organiseren van evenementen komt best veel kijken. U zou er slapeloze nachten van krijgen. Maar dat wilt u natuurlijk niet. Correct Communicatie beschikt over de nodige kennis en ervaring om er voor te zorgen dat uw evenement een geslaagd event wordt. De wensen van u als klant staan altijd centraal, haast niets is onmogelijk.

Soorten evenementen

Bij evenementenorganisatie kunt u denken aan:

  • het organiseren van (bedrijfs)feesten
  • het organiseren van congressen, seminars, workshops of werkbezoeken
  • het organiseren van (bedrijfs)presentaties

Ik verzorg de organisatie van uw evenement van a tot z. Niets wordt aan het toeval overgelaten.

Bovengenoemde diensten zijn maar een voorbeeld. Uiteraard kan ik een voor u op maat gemaakt voorstel maken. Neem contact met mij op via info@correctcommunications.be of via de contactpagina.

U wilt een event organiseren. En wat dan? Stap voor stap.

Koffie bij u of bij mij? Kennismaken en luisteren.
We bespreken uw wensen en ideeën en geen detail wordt overgeslagen. Uit mijn expertise vul ik aan of bedenken we dingen soms ter plekke. Op een later moment kan er altijd nog bijgeschaafd worden. Creativiteit en durf zijn hier de kernwoorden.

Offerte mét budgetindicatie
Daarna ontvangt u een vrijblijvende offerte waarin alle onderdelen en gedachten in zijn opgenomen. Eventueel kan de offerte aangepast worden als er nog iets ontbreekt. U kunt daarna eigenlijk geen 'nee' meer zeggen, dus gaan we aan de slag!

Draaiboek
Een draaiboek die tot in detail verteld wat wanneer en door wie gedaan wordt. Scherp en duidelijk.

Event
Het event begeleiden we op een professionele manier met een grote glimlach en zorgen er voor dat de gasten het aan niets ontbreekt. Als de laatste gasten vertrokken zijn, is voor mij de dag pas voorbij.

Nazorg
Na het einde van het event is het nog niet gedaan. De laatste spulletjes verzamelen en opruimen. De laatste taken in het draaiboek afwerken. Nieuwsberichtjes opstellen voor website, nieuwsbrief en social media. Foto's bewerken. Eventueel de gasten nog iets nasturen zodat ze het event niet vergeten. Er is altijd nog iets te doen.

Evaluatie
Het is voorbij. Het event en de voorbereiding worden uitgebreid besproken. Zijn de doelen behaald? Was u tevreden? Wat waren de reacties? Heb ik aan uw verwachtingen voldaan? Is er nog een kans op een werkrelatie die verder gaat dan eenmalig?